Siguranta datelor

Accesul in data center este restrictionat si securizat, iar monitorizarea este permanenta. Software-ul care este instalat pe server realizeaza constant backupuri pentru a evita orice neplaceri ulterioare, ce constau in pierdere de date si informatii.

Servere special  configurate

Serverele noastre au fost special configurate pentru ca aplicatiile destinate afacerilor online sa ruleze in conditi optime. Performantele serverelor sunt marite constant si direct proportional cu numarul de magazine gazduite.

Unicitatea fiecarui client

Pentru noi fiecare client este unic. Astfel, fiecarui abonament in parte i se asociaza un IP unic. Actiunile negative ale celorlalti clienti de pe server nu va vor aduce penalizari.

Servere Stabile

Serverele sunt construite pe platformele Intel Xeon, Intel Quad Core, Intel Core i7 single sau dual CPU. Mediul de stocare este complet redundant, RAID-1, pentru a preintampina orice eventuale disfunctionalitati hardware. Memoriile sunt fie ECC in serverele high-end, fie non-ECC in restul serverelor.

Suport tehnic 

si mentenanta 

Asiguram suport si asistenta din partea specialistilor nostri pentru rezolvarea problemelor sau gasirea solutiilor optime pentru dezvoltarea unui magazine online, dar si suport 24/7 pentru urgente tehnice legate de functionarea serviciului de gazduire.

Magazin online

usor de folosit 

Serverele sunt dotate cu cele mai noi aplicatii software din domeniul web hostingului, printre care si Cpanel. Folosindu-va de Cpanel va puteti administra de la distanta toata infrastructura informationala (emailuri, baze de date, backupuri, statistici detaliate)

Ramai permanent conectat online

Centrul de date unde sunt stocate serverele noastre dispune de multiple conexiuni redundante prin fibra optica gigabit catre furnizorii RDS, UPC, Euroweb, Netvision precum si de peering privat cu DomiNet. Aceasta este prevazuta cu instalatii de clima redundante ce mentin conditiile optime de functionare ale echipamentelor.

13 + 2 =